Music is what feelings sound like

FAQ

FAQ

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dit kan zeker. U kunt dit aangeven bij het boeken. u betaalt dan een aanbetaling van 25% van het totale bedrag. De dag van de optreden dient het volledig bedrag afbetaald te zijn.

kan ik een training bijwonen?

Dit mag ook, u kunt dit aangeven via de mail of een belletje/sms/app naar 0640803356. We vragen u wel om oordoppen mee te nemen. dit kan een koptelefoon zijn of speciale oordoppen. wij trainen op woensdag avond in Rotterdam van 19:00 – 22:00.

hebben jullie versterkers nodig of microfoons?

dit hebben wij tijdens optredens niet nodig. wellicht als u een festival heeft met veel publiek dan raden we het wel aan de microfoons aan te zetten zodat iedereen het kan horen. over het algemeen hebben wij geen versterkers of microfoon nodig. 

ik wil graag lessen bij jullie volgen

Wij gegeven momenteel lessen in Dordrecht op de vrijdagmiddag van 15:45-17:30. groep bestaat voornamelijk uit jonge kinderen. als u als volwassene ook les wilt volgen dan kunt u dit aangeven bij een groep van minimaal 4 mensen kunnen we een extra uur inplannen. de kosten zijn 10 euro per maand of 3 euro per keer. 1ste keer is gratis. lessen worden gegeven door Nancy (0640803356)

zouden jullie een speciale lied kunnen spelen?

JA zeker, u kunt dit aangeven als u een offerte aanvraagd. wij hebben een brede assortiment van verschillende liederen. u kunt hierbij aangeven welke lied u bedoelt en wij kunnen dit instuderen. We vragen u wel dit minimaal 2 weken van te voren aan te geven.

ik zou graag met de gevorderde groep spelen is dit mogelijk?

Dit kan in overleg. wij kijken namelijk hoever u als drummer bent om het bij te benen. iedereen is welkom om te kijken of ze het leuk vinden en of ze het aankunnen.